Advies Groep Duitsland, succesvol zaken doen in Duitsland!

Succesvol zaken doen in Duitsland

GmbH Duitsland oprichten?

U bent er over aan het nadenken om een GmbH in Duitsland op te richten? Of wilt u misschien een GmbH overnemen? GmbH staat voor Gesellschaft mit beschränkter Haftung; wat vrij vertaald ‘vennootschap met beperkte aansprakelijkheid’ betekent. U kunt een GmbH in Duitsland vergelijken met een besloten vennootschap in Nederland. Met een GmbH als bedrijfsvorm kan het privévermogen van aandeelhouder(s) worden beschermd. Tevens geniet deze bedrijfsvorm meer aanzien in de zakelijke wereld; ze beschikt over uitstraling en vertrouwen. Dit zijn dan ook grote GmbH voordelen! Daarnaast zijn voordelen van een bedrijf in Duitsland dat u een veel grotere afzetmarkt heeft! Toch is het raadzaam u goed te verdiepen in wat een GmbH oprichten in Duitsland nog meer inhoudt. Advies Groep Duitsland geeft u hier graag advies over en de juiste begeleiding en ondersteuning. Op onze expertise en meer dan 20 jaar ervaring kunt u rekenen!

Het oprichten van GmbH in Duitsland

U wilt een GmbH oprichten in Duitsland? Dat is niet zomaar gedaan. Advies Groep Duitsland geeft u graag een kleine checklist vooraf;

  • Doe een (markt)onderzoek naar de geplande activiteiten in Duitsland. Een GmbH starten vereist soms vergunningen, diploma’s of kwalificaties.
  • U heeft een Duits correspondentieadres nodig.
  • U dient naar een notaris in Duitsland te gaan.
  • Tot slot: denkt u aan de inschrijving in het Duitse handelsregister? Dit is alleen mogelijk als het aandelenpakket van de GmbH, wat minimaal €25.000 moet zijn, volledig is gestort. Ook dient u de GmbH in te schrijven bij de plaatselijke Gewerbeamt in het Gewerberegister.

Door een zo goed mogelijke voorbereiding te treffen, kunt u zo succesvol mogelijk een GmbH starten in Duitsland. De juiste hulp en begeleiding is hierbij essentieel. Advies Groep Duitsland weet u dit te bieden. Wij hanteren scherpe prijzen en hebben meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in zaken rondom de horeca, import en export, wonen en werken in Duitsland en bijbehorende aspecten als hoe het zit rondom een eenmanszaak in Duitsland en belasting. Wij staan voor u klaar!

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen voor Advies Groep Duitsland? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u van harte verder.

Onze openingstijden

maandag
9:0021:00
dinsdag
9:0021:00
woensdag
9:0021:00
donderdag
9:0021:00
vrijdag
9:0017:00
zaterdag
gehele dag mobiel bereikbaar
zondag
gehele dag mobiel bereikbaar