Advies Groep Duitsland, succesvol zaken doen in Duitsland! tel. 0049 15730073104

Succesvol zaken doen in Duitsland

Bouwen in Duitsland met uw bedrijf?

Zit uw (bouw)bedrijf aan het plafond in Nederland, maar denkt u wel na over uitbreiding? Uw bedrijf is gevestigd dicht bij de grens van Duitsland? Waarom niet uitbreiden naar onze oosterburen? Bouw uw bedrijf op in Duitsland! Laat dan Advies Groep Duitsland uw adviseur zijn. Wij denken met u mee vanaf het allereerste begin. Wij helpen u met het papierwerk en adviseren u waar nodig. Succesvol ondernemen in Duitsland doet u samen met Advies Groep Duitsland. Wij zijn persoonlijk, betrouwbaar, betaalbaar én snel.


Goede adviseur

Natuurlijk kunt u ons ook benaderen voor alleen het oprichten van een bedrijf in Duitsland, waarbij u een groot deel van de organisatie zelf in handen neemt. Maar gebleken is dat een goede adviseur in Duitsland die uw taal spreekt vele voordelen heeft.


Wat Advies Groep Duitsland u aanbiedt

Advies Groep Duitsland schrijft u in bij de Duitse Kamer van Koophandel en helpt u met het verkrijgen van een BTW nummer. Wij begeleiden u persoonlijk bij de Duitse notaris, boekhouder, bank en de financiën. De conceptakte stellen we samen op. Na het opstarten van uw bedrijf in Duitsland, kunnen wij u nog steeds van dienst zijn. Wij fungeren dan als meedenktank om uw bedrijf verder te bouwen. Advies Groep Duitsland heeft een aantal handige hulpmiddelen in huis:

  • De medewerkers van Advies Groep Duitsland spreken uiteraard vloeiend Duits én Nederlands. Er zijn daardoor geen grote afstanden naar de overheidsinstanties.
  • Ons kantoor is gevestigd in Kleef, een middelgrote stad in Duitsland net over de grens bij Nijmegen. Goed bereikbaar via Nederland.
  • In Kleef grondvest ook de Nederlands-Duits Kamer van Koophandel en het Nederlandse consulaat.
  • Wij hebben een groot netwerk tot onze beschikking.


Diverse sectoren

Velen bedrijven in de volgende sectoren zijn u al voorgegaan: transport, horeca, logistiek, sport, bouw, detailhandel, hotel en vakantieverblijven.


Een bouwonderneming beginnen in Duitsland?

Gaat het uw bouwbedrijf voor de wind in Nederland? Bent u wel toe aan een nieuwe uitdaging in uw professionele carrière? Begin dan een bouwonderneming in Duitsland! Er zitten vele voordelen aan het opstarten van een bouwbedrijf in het grote Duitsland. De miljoenen inwoners en de sterke economie van onze oosterburen bijvoorbeeld. Wij van Advies Groep Duitsland weten het beste hoe je aan Duitse klanten komt. Advies groep Duitsland: voor als u snel van start wilt gaan in Duitsland.


Advies Groep Duitsland helpt u

Ons kantoor is gevestigd in de deelstaat Nordrhein Westfalen. Het drukst bewoonde Bundesland van Duitsland. En daarmee ook de grootste banentrekker en economie van Duitsland. Als u zich op deze regio wilt richten met uw bouwonderneming, kunt u gebruikmaken van de vele subsidie mogelijkheden van de EU. Wist u dat grensoverschrijdende ondernemingen veelal de kans krijgen om subsidies te ontvangen? Euregio is de subsidieverstrekker.


Advies voor bouwbedrijf starten in Duitsland

Wilt u groeien met uw bouwbedrijf, maar is Nederland daarvoor niet de juiste plek? U kunt uw bouwwerkzaamheden uitbreiden naar Duitsland! Dat is uiteraard een grote stap, maar samen met Advies Groep Duitsland kunt u het avontuur aangaan. Wij zijn al ruim twintig jaar actief als adviseurs voor Nederlandse ondernemingen die een bedrijf willen opstarten in Duitsland. Advies Groep Duitsland is uw aanspreekpunt in Duitsland voor de meest uiteenlopende vragen. Ook buiten kantooruren zijn wij gewoon bereikbaar voor onze klanten.


Wij staan voor u klaar

Wie een bouwbedrijf wil starten in Duitsland moet veel regelen. Dat kunt u zelf doen, maar Advies Groep Duitsland helpt u hierbij graag! Wij regelen de Duitse KVK-inschrijving, zoeken geschikte kantoorruimte en doen onderzoek naar uw doelgroep. Wij zijn een tweetalig bedrijf en kennen de Duitse markt op ons duimpje. Wij kennen daarnaast de culturele verschillen tussen de Nederlandse en Duitse ondernemers.